بهگزارش میراثآریا، حمید عباسزاده بیان کرد: با آغاز تابستان و پایان امتحانات مدارس و دانشگاهها، مسافرتهای هموطنان و فعالیت ستاد سفر رونق دوبارهای یافته است. در بازدیدهای مشترک، با مراجعه به هر واحد، تمامی ضوابط اعم از نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی، مواد غذایی و خوراکی قابل عرضه، ضوابط مربوط و… توسط کارشناسان مورد بررسی قرار میگیرد تا در جهت افزایش کیفیت ارائه خدمات به گردشگران و رفع اشکالات و نواقص مشهود اقدام شود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قاینات گفت: در این بازدید، هم چنین مقدار ۴۲ کیلوگرم گوشت قرمز و سفید به علت نگهداری در شرایط نامناسب یا عبور از تاریخ انقضا، غیرقابل مصرف تشخیص داده و امحا شد.
او افزود: از جمله اعضای گروه گشت مشترک میتوان از شبکه بهداشت و درمان، میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، دامپزشکی، تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و اماکن عمومی نام برد.
انتهای پیام/
نظر شما